Miért alkuszt bízzak meg a biztosításaim kezelésével?

Sze 16, 2021

Szerző: Cserhalmi András

A munkatársaink visszajelzései alapján egyre több az olyan ügyfél, aki már tudatosan alkuszt választ, amikor biztosítási szerződést kíván kötni. Elmondásuk alapján, az oka az elsősorban, hogy pénzt akarnak megtakarítani, kedvezőbb díjon akarok szerződést kötni, legyen szó akár egy kötelező gépjármű biztosításról, akár egy lakásbiztosításról. Azonban az alkusz jóval több annál, mint csupán megversenyezteti a biztosítókat, a szolgáltatásokat az árak tekintetében. 

Lássuk a legfontosabbakat.

 • Az alkusz, olyan független biztosításközvetítő aki az ügyfél megbízásából jár el, az ügyfelet képviseli, szemben a biztosítók ügynökeivel. Jogszabályi kötelezettsége legalább 3 versengő ajánlatot bemutatnia.

 

“ Mélyen elkötelezettek vagyunk ügyfeleink vagyoni és pénzügyi jövőjének biztonsága iránt.” 

 

Amit mi a Marathonnál teszünk:

 • Követjük a piaci trendeket így mindig a legkorszerűbb pénzügyi megoldásokat tudjuk nyújtani.
 • Meglévő termékek rendszeres felülvizsgálata:

  1. Költség- szolgáltatás optimalizálása: Az Ügyfél meglévő banki és biztosítási termékeiben olyan szolgáltatásokra is fizethet, amelyekre nincs szüksége. 
  2. Ha a pénzügyi/biztosítási termék nem tartalmaz olyan szolgáltatást amire szükségük lenne. Például egy lakásbiztosítási szerződés nem alapos körültekintéssel lett megkötve, akkor több milliós kárt is okozhat az Ügyfélnek a biztosító által meg nem térített kár miatt.
 • A kárügyintézés esetén Ügyfelünk érdekét képviselve részt veszünk annak teljes körű lebonyolításában.
 • Ügyfeleink pénzügyi szolgáltatásait úgy hangoljuk össze, hogy azok mind  rövid- , közép- és hosszú távon szolgálják az Ügyfelünk érdekeit. Ezzel sok bosszúságtól mentesülve. 
 • Megbízható partner vagyunk a jövő megvalósításában.
 1. Cserhalmi András

  Stratégiai és Üzletfejlesztési Igazgató

Szívesen konzultálok egy szakértővel!

Kérjük nyilatkozzon:

Share This