A kegyeleti biztosítás az idős emberek számára előnyös lehet az alábbi okok miatt:

  1. Pénzügyi tervezhetőség: A kegyeleti biztosítás megvásárlásával az idős személy biztosítani tudja, hogy temetési költségei fedezve legyenek. Ezzel a családtagok és az örökösök anyagi terhe csökkenthető, mivel nem kell váratlan költségekre készülniük.
  2. Biztonság: Az idős személy biztosítani tudja, hogy temetése az elképzeléseinek megfelelően történjen, és a családtagjai ne kelljen gondot viselniük a temetési szervezéssel kapcsolatos nehézségekkel és terhekkel.
  3. Rugalmasság: A kegyeleti biztosítás lehetővé teszi, hogy az idős személy meghatározza, milyen típusú temetést szeretne, és milyen szolgáltatásokra van szüksége. Ezzel biztosítva van az egyéni kívánságok és igények teljesítése.
  4. Adómentesség: A kegyeleti biztosítás összegét adómentesen lehet átadni az örökösöknek, így azoknak nem kell adót fizetniük az örökség után.
  5. Költséghatékonyság: A kegyeleti biztosításnak általában alacsonyabb havi díja van, mint a hagyományos életbiztosításoknak, így gazdaságos megoldás lehet az idős emberek számára.

Összességében tehát a kegyeleti biztosítás az idős személyek számára lehetőséget ad arra, hogy pénzügyi biztonságot és rugalmasságot biztosítsanak a temetési költségekkel kapcsolatban. A kegyeleti biztosítás segítségével az idős személy biztosíthatja, hogy a temetése az elképzeléseinek megfelelően történjen.

Szívesen konzultálok egy szakértővel!

Kérjük nyilatkozzon:

Share This